Zdravljenje keratokunusa roženice

Ogledalo našega dela so
izkušnje naših pacientov.
 
 • Gašper
  Gašper, 29 let
  13. maj 2014
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Ko sem prejel diagnozo keratokonus, je bilo precej nelagodja, sploh ker gre za stanje, ki ni popolnoma ozdravljivo. Po pogovoru z dr. Mikekovo, ki mi je predstavila, kakšni so rezultati cross-linkinga, sem se brez odlašanja odločil za poseg. Najprej na enem očesu, nato še na drugem. Celotno osebje Morele je bilo zelo strokovno in skrbno. Z rezultati sem zelo zadovoljen, vid se je precej izboljšal in vsakoletni redni pregledi kažejo, da je cross linking zelo učinkovit, nadaljevanje bolezni pa ustavljeno.

   
 • Lara
  Lara, 21 let
  28. februar 2014
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Morela okulisti so super, operirali so mi keratokonus, ko so vsi drugi obupali nad mojim vidom in slabšanje vida se ni le ustavilo, ampak imam celo precej manjšo dioptrijo (videla sem tako slabo, da si niti sama sedaj ne morem predstavljati koliko slabše je bilo - nisem prebrala niti vrste črk pri okulistu in to z očali!). Priporočim jih prav vsem, saj so mi dobesedno rešili življenje! Sedaj vidim popolnoma dobro z majhno dioptrijo. Izkušnjo imam sicer z dr. Kristino Mikek, ki je bila prijazna, profesionalna in je z mano delila veselje ob izboljšanju vida, vendar vem, da je tudi ostalo osebje zelo prijazno. Tisočkrat hvala!! :)

   
 
 

SAMOPLAČNIŠKA cena 1000 EUR

Vključuje operacijo, potrebna zdravila in kontrolni pregled.
Možnost plačila na obroke. Hitro in brez čakalnih vrst.

Cenik storitve

REVIJA VID&GIB

Novosti pri posegih za odpravo dioptrije, strokovne razlage očesnih težav, izkušnje drugih pacientov ter praktični nasveti za zdrave oči in boljši vid. Izpolnite obrazec in revijo vam bomo poslali po pošti.

Naročite se brezplačno

 
DOVOLI PIŠKOTKE

Ker želimo nenehno izboljševati spletno mesto Morela uporabljamo piškotke za potrebe statistične analize.
Za podrobnejše informacije si preberite več o zasebnosti in piškotkih.