Odprava starostne dioptrije z vstavitvijo multifokalne leče

Ogledalo našega dela so
izkušnje naših pacientov.
 
 • Milly
  Milly, 64 let
  7. april 2014
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Zelo sem vesela, da sem se odločila za operacijo sive mrene pri Morela okulistih. Operirala me je mag. Kristina Mikek. Poseg je bil kratek, povsem neboleč, da ne govorim o prijaznosti in srčnosti dr. Mikekove, ki me je vseskozi vzpodbujala in se mi zahvaljevala za sodelovanje. Za tak poseg bi se z veseljem še enkrat odločila. Naslednji dan po operaciji sem na kontrolnem pregledu videla kot sokol in brala najmanjše črke iz predloge, ki mi jo je mag. Mikekova predložila. Po posegu res nisem imela nobenih težav, bila pa sem izredno zadovoljna in vesela, da sem se odločila za tak poseg. Adijo očala za branje in na daljavo. Vsem toplo priporočam Morela okuliste, kajti res so the best z mag. Kristino Mikek na čelu.

   
 • Saso
  Saso, 30 let
  19. september 2013
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Kaj naj rečem, občutki so enkratni, da se zjutraj zbudim in ne rabim "tapkat" po nočni omarici in iskati očala. Očala sem nosil od svojega drugega leta starosti, tako, da je to zame ogromna pridobitev, pravzaprav so mi pri Morela okulisti uresničili veliko željo ! Sama operacija je potekala, povsem brez bolečin, prav takšno je tudi okrevanje, zato bi rad pohvalil celotno ekipo, saj so vsi do zadnjega zelo profesionalni. Torej, če bi se radi znebili dioptrije, toplo priporočam, so zaupanja vredni !

   
 
 

SAMOPLAČNIŠKA cena od 1690 EUR

Vključuje operacijo, visoko kakovostno multifokalno znotrajočesno lečo Zeiss, potrebna zdravila in vse kontrolne preglede. Možnost plačila na obroke. Hitro in brez čakalnih vrst.

Cenik storitve

Brezplačno predavanje

Če bi želeli izvedeti več o možnostih trajne odprave dioptrije, se prijavite na brezplačno predavanje. Spoznajte našo ekipo in se pogovorite z zdravnikom.

  

Trenutno ni napovedanih predavanj


Za obveščanje o prihodnjih predavanjih se prijavite na e-novice.

 
DOVOLI PIŠKOTKE

Ker želimo nenehno izboljševati spletno mesto Morela uporabljamo piškotke za potrebe statistične analize.
Za podrobnejše informacije si preberite več o zasebnosti in piškotkih.