Zdravljenja

Smo prvi očesni center v regiji z akreditacijo ameriške
fundacije Joint Commission International, ki velja za najuglednejšo
mednarodno akreditacijsko organizacijo na področju zdravstva.
Vsi naši delovni procesi so skrbno nadzorovani, kar skupaj s strokovnostjo,
izkušnjami in najsodobnejšo tehnološko opremljenostjo zagotavlja najvišjo
stopnjo kakovosti in varnosti storitev, ki jih izvajamo.

VEČ O VARNOSTI IN REZULTATIH

Odprava dioptrije

Posegi za odpravo očesne dioptrije so z razvojem tehnologije, novih znotrajočesnih leč in napredkom operativnih tehnik postali dostopni širokemu krogu ljudi. Če vas torej očala ali kontaktne leče motijo, sicer pa imate zdrave oči, je ena od operacij za trajno odpravo dioptrijo zelo verjetno primerna tudi za vas.

 
 

Operacija sive mrene

Gre za enega najpogostejših očesnih posegov. Pri nas letno opravimo več kot tisoč operacij sive mrene, tudi na koncesijo. Visoko stopnjo varnosti in uspešnosti operacij zagotavljamo z izkušenostjo naših zdravnikov, stalnim izobraževanjem, uporabo kakovostnih materialov in  sodobno opremljeno operacijsko dvorano.

 
 

Zdravljenje keratokonusa

Metodo »crosslinking roženice«, s katero upočasnimo ali ustavimo razvoj bolezni in se tako izognemo potrebi po presaditvi roženice, je v Slovenijo prva vpeljala ravno naša zdravnica, dr. Kristina Mikek , ki o tem zdravljenju redno vodi tudi tečaje in mednarodne simpozije. S pravilno diagnostiko in zgodnjim ukrepanjem lahko s tem posegom zavremo napredovanje tega tihega obolenja, ki sicer postopno vodi v propad roženice in izgubo vida.

 
 

Estetske storitve

Če vas motijo utrujen videz vaših oči, povešene veke, bradavice ali gubice v predelu oči, se lahko za več let pomladite v nekaj minutah. Z botoksom, hialuronsko kislino ali  manjšimi kirurškimi posegi  učinkovito odpravimo sicer najbolj vidne znake staranja na obrazu. S pomlajenimi očmi bo vaša nova podoba v celoti spet mladostnejša.

 
 

Specialistični pregledi

Če bi radi preverili, ali je z vašim vidom in vašimi očmi vse v redu, naj si bo preventivno ali zaradi kakršnihkoli težav, lahko to storite z obiskom v našem centru. Na voljo imamo najsodobnejšo opremo za pregled oči, ki nam omogoča, da celotno diagnostiko opravimo na enem mestu.

 
 

Ste primeren kandidat?

Če bi radi takoj izvedeli, ali ste primeren
kandidat za lasersko odpravo dioptrije,
odgovorite na sedem preprostih vprašanj.
Potrebujete le nekaj minut.

Preverite zdaj

Brezplačno predavanje

Če bi želeli izvedeti več o možnostih trajne odprave dioptrije, se prijavite na brezplačno predavanje. Spoznajte našo ekipo in se pogovorite z zdravnikom.

  

18. julij 2019

18.00 - 19.00


Optika Morela,
Europark Maribor

Pobreška cesta 18, 2000 Maribor

 

 
DOVOLI PIŠKOTKE

Ker želimo nenehno izboljševati spletno mesto Morela uporabljamo piškotke za potrebe statistične analize.
Za podrobnejše informacije si preberite več o zasebnosti in piškotkih.