mag. Kristina Mikek, dr. med., spec. oftalmologije

 1. Povprečna ocena komunikacije

 2. Povprečna ocena obsega in skrbnosti izvedbe storitve

 3. Povprečna ocena zadovoljstva s storitvijo

 
<em>mag.</em> Kristina Mikek, <em>dr. med., spec. oftalmologije</em>

Študij je končala na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Specializacijo iz oftalmologije je opravljala na Očesni kliniki Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani. Kasneje se je dodatno specializirala za posege za odpravo dioptrije, izkušnje in znanja s tega področja je nabirala pri mnogih uglednih strokovnjakih v tujini, med drugim pri dr. Palikarisu, ki je razvil tehniko LASIK, najbolj razširjeno obliko laserske odprave dioptrije. Je članica evropskega in ameriškega združenja za refraktivno kirurgijo in operacije sive mrene in je v strokovni literaturi objavila že več znanstvenoraziskovalnih prispevkov.

Več o strokovnih dosežkihSledi na facebook-uPošlji e-mail
 • Tilen
  Tilen, 22 let,  15. maj 2014
  Pregled za predpis očal ali kontaktnih leč
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Moj bivši optik mi je diagnosticiral, da je moj vid 90% in se bo s časoma slabšal. Pri Morela okulistih so odkrili napako diagnoze in jo popravili s pravilnim predpisom dioptrije. Danes brez številih glavobolov vidim odlično in se z veseljem vračam k Morela okulistom. Hvala Morela!

   
 • Gašper
  Gašper, 29 let,  13. maj 2014
  Zdravljenje keratokunusa roženice
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Ko sem prejel diagnozo keratokonus, je bilo precej nelagodja, sploh ker gre za stanje, ki ni popolnoma ozdravljivo. Po pogovoru z dr. Mikekovo, ki mi je predstavila, kakšni so rezultati cross-linkinga, sem se brez odlašanja odločil za poseg. Najprej na enem očesu, nato še na drugem. Celotno osebje Morele je bilo zelo strokovno in skrbno. Z rezultati sem zelo zadovoljen, vid se je precej izboljšal in vsakoletni redni pregledi kažejo, da je cross linking zelo učinkovit, nadaljevanje bolezni pa ustavljeno.

   
 • Manca
  Manca, 66 let,  15. april 2014
  Specialistični okulistični pregled
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Morela okulisti so blagovna znamka, ki ji zaupam. Naša družina že dve desetletji ali pa več obiskuje odlično očesno zdravnico Morela: najprej MATER, zdaj HČER Moje občutljive oči so potrebne skrbnega stalnega nadzora, ne le odličnih tehničnih meritev, temveč tudi prijaznega pogovora. Kadar -- in to je pogosto -- obiščem Morela okuliste, dobim oboje: vrhunsko tehnično in medicinsko znanje ter pogovor toplega srca. Deležna sem tega, kar velja za najboljše: "Dober zdravnik je dober človek, ki zna tudi medicino."

   
 • Milly
  Milly, 64 let,  7. april 2014
  Odprava starostne dioptrije z vstavitvijo multifokalne leče
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Zelo sem vesela, da sem se odločila za operacijo sive mrene pri Morela okulistih. Operirala me je mag. Kristina Mikek. Poseg je bil kratek, povsem neboleč, da ne govorim o prijaznosti in srčnosti dr. Mikekove, ki me je vseskozi vzpodbujala in se mi zahvaljevala za sodelovanje. Za tak poseg bi se z veseljem še enkrat odločila. Naslednji dan po operaciji sem na kontrolnem pregledu videla kot sokol in brala najmanjše črke iz predloge, ki mi jo je mag. Mikekova predložila. Po posegu res nisem imela nobenih težav, bila pa sem izredno zadovoljna in vesela, da sem se odločila za tak poseg. Adijo očala za branje in na daljavo. Vsem toplo priporočam Morela okuliste, kajti res so the best z mag. Kristino Mikek na čelu.

   
 • Lara
  Lara, 21 let,  28. februar 2014
  Zdravljenje keratokunusa roženice
  • Komunikacija z zdravnikom

  • Obseg in skrbnost izvedbe storitve

  • Zadovoljstvo s storitvijo

  Morela okulisti so super, operirali so mi keratokonus, ko so vsi drugi obupali nad mojim vidom in slabšanje vida se ni le ustavilo, ampak imam celo precej manjšo dioptrijo (videla sem tako slabo, da si niti sama sedaj ne morem predstavljati koliko slabše je bilo - nisem prebrala niti vrste črk pri okulistu in to z očali!). Priporočim jih prav vsem, saj so mi dobesedno rešili življenje! Sedaj vidim popolnoma dobro z majhno dioptrijo. Izkušnjo imam sicer z dr. Kristino Mikek, ki je bila prijazna, profesionalna in je z mano delila veselje ob izboljšanju vida, vendar vem, da je tudi ostalo osebje zelo prijazno. Tisočkrat hvala!! :)

   
 
 

Ste primeren kandidat?

Če bi radi takoj izvedeli, ali ste primeren
kandidat za lasersko odpravo dioptrije,
odgovorite na sedem preprostih vprašanj.
Potrebujete le nekaj minut.

Preverite zdaj

Brezplačno predavanje

Če bi želeli izvedeti več o možnostih trajne odprave dioptrije, se prijavite na brezplačno predavanje. Spoznajte našo ekipo in se pogovorite z zdravnikom.

  

Trenutno ni napovedanih predavanj


Za obveščanje o prihodnjih predavanjih se prijavite na e-novice.

 
DOVOLI PIŠKOTKE

Ker želimo nenehno izboljševati spletno mesto Morela uporabljamo piškotke za potrebe statistične analize.
Za podrobnejše informacije si preberite več o zasebnosti in piškotkih.